">
Publicat el: 14 / 6 / 2019 a les 18:41 |

 

El trinquet del Genovés ha sigut testimoni de com un jove de només 17 anys ha complit un dels seus somnis en aconseguir l’accés a semifinals del Campionat Individual Bankia de raspall. Ivan ha guanyat a Moncho per un ajustat marcador de 25-20 després d’una gran remuntada.

Els nervis han sigut la causa principal per la qual Moncho s’ha escapat a l’electrònic posant-se 15 per cap. Les coses es plantejaven complicades per al seu adversari però a mesura que ha anat passant el temps, ha sigut capaç de temprar els nervis i dur a terme un joc efectiu que ha fet possible materialitzar la remuntada quan anava tres jocs per darrere.

Els aficionats han pogut disfrutar d’una bonica partida a la localitat de la Costera amb dos pilotaris entregats al màxim pel mateix objectiu, estar en la partida de semifinals contra el número u de la modalitat, Moltó.

CANVIS EN LA DATA DE LA SEMIFINAL
Com a conseqüència del canvi de data de la final d’escala i corda, avançada al dissabte 22 de juny, s’ha modificat també la semifinal de l’Individual de raspall que estava programada per a eixa mateixa vesprada al trinquet de Bellreguard. Per tant, Moltó i Ivan jugaran el diumenge 23 a les 18.30 hores.

L’altra semifinal es jugarà el divendres 21 al trinquet on s’ha disputat l’últim encontre de quarts de final, El Genovés. Allí es donaran cita Ian i Marrahí per a fer la reedició de la semifinal que jugaren en la passada edició i que es va emportar el jugador de Villanueva de Castellón per 25-10.

 

 

 

 

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

13 / 6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch MONCHO I IVAN TANQUEN ELS QUARTS DE FINAL AL GENOVÉS

15 /6 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch GENOVÉS II JUGARÀ PEL TÍTOL