">
Publicat el: 13 / 7 / 2019 a les 11:43 |

 

El bon ambient es respirava al vestidor del trinquet El Zurdo de Bellreguard el divendres a la nit. Un parell d’hores abans que començara un nou capítol de les tradicionals nits màgiques, els quatre protagonistes arribaren a la canxa de la Safor. Primer Salelles II, després Carlos i pocs segons després van ser els jugadors de Villanueva de Castellón, Marrahí i Seve, els que entraren a la canxa.

Molt probablement, el més especial del divendres no anava a ser el resultat de la partida, sinó el fet de tornar a vore sobre les lloses del trinquet a Carlos Parra, que es va retirar del món professional en 2009. Per a l’ocasió havia escollit com a company a Salelles II, educat al trinquet pel seu germà Diego. En esta partida amb grans peculiaritats van tindre a la contra a dos referents del panorama actual.

La nit va començar amb la presentació dels jugadors i un record als germans de Carlos, Diego i Pepito, que van faltar de manera prematura en una diferència d’any i mig. L’ovació del públic va ser gran quan Carlos va eixir a la canxa, com també ho va ser quan es va projectar una imatge dels tres germans junts. Amb tot preparat, només quedava recordar les normes de la partida i a jugar. Tan sols podien emprar les esquerres i els jugadors d’Oliva traurien seguit des del 9 amb falta al quinze.

Hi havia molta curiositat per saber com anava a desenvolupar-se la partida i va quedar clar que els mesos d’entrenaments rigorosos de Carlos i la inestimable ajuda de Salelles II anaven a fer molt de mal als adversaris. Els dos primers jocs van ser els més disputats. Seve va eixir com un coet i la seua potència amb l’esquerra feia fredor. Però a poc a poc, el jove pilotari d’Oliva va templar els nervis i va començar a entrar en joc i de quina manera.

Buscava la galeria, la careta, el palquet. I començà a eixir-li tot. A més, tenint a un mestre darrere com Carlos, la confiança anava creixent en ell per moments. La victòria de l’equip roig (25-0) va ser contundent, ja que no deixaren anotar cap joc als rivals, que ho varen intentar de totes les maneres possibles. Però sense cap dubte, el més especial de la nit va ser la cara d’il·lusió de Carlos en tornar a colpejar la vaqueta.

Etiquetes: , , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

12 / 7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch EL TROFEU DIPUTACIÓ D'ALACANT ES TRASLLADA A ONDARA

13 /7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch PABLO DE SELLA I FÉLIX, A SEMIFINALS DESPRÉS D'UNA BRILLANT ACTUACIÓ