">
Publicat el: 12 / 1 / 2020 a les 19:33 |

Les lligues professionals Bankia han tancat este diumenge la primera jornada i en ambdues competicions s’ha donat la victòria de l’equip que ha vestit de blau.

Al trinquet de la Pobla de Vallbona i pel que respecta a la Lliga Bankia d’escala i corda, l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Javi i Carlos ha superat al de Dénia amb Soro III, Félix i Hector pel resultat de 60-40.

El millor començament de Pere Roc II, Javi i Carlos ha estat decisiu en el desenllaç. La superioritat no era excessiva, però els de Benidorm sí que atacaven més i millor, la qual cosa els ha permés anar-se a poc a poc en el marcador amb 45-20.

La reacció de Soro III, Félix i Héctor ha arribat, però per a equilibrar les forces i el ritme en la consecució dels jocs següents perquè Pere Roc II, Javi i Carlos s’han mantingut igual de ferms fins a la conclusió.

En la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, la partida d’este diumenge s’ha completat al trinquet d’Oliva on la formació del Genovés de Punxa, Tonet IV i Néstor ha guanyat per 30-10 a la de Villanueva de Castellón de MarrahíRoberto i Gabi.

En este cas, el domini dels vencedors ha estat més clar. No han jugat a plaer, però en tot moment han sigut amos del duel, per mèrits propis i perquè els rivals no han tret el nivell que poden oferir.

La segona jornada de la Lliga Bankia d’escala i corda començarà el pròxim divendres al trinquet de Sueca mentre que la mateixa jornada de la Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València arrancarà el dissabte a Bellreguard.

ALTRES NOTÍCIES

11 / 1 / 2020 | JAM PEDREGUER I ALZIRA GUANYEN LES PARTIDES LLIGUERES DEL DISSABTE

16 /1 / 2020 | JAM Baleària i la Fundació renoven la seua col·laboració i incorporen la sostenibilitat en l'organització dels tornejos