">
Publicat el: 30 / 10 / 2019 a les 20:14 |

La Copa 2 Caixa Popular ha visitat este dimecres el trinquet de Guadassuar on l’equip de Vila-real de José Salvador i Álvaro Gimeno ha superat al representatiu d’Almussafes de Salva Palau i Carlos pel resultat de 60-40.

Amb este desenllaç implica canvi de líders en la classificació. José Salvador i Álvaro es posen al capdavant de la taula en solitari amb 7 punts mentre que Salva Palau i Carlos, amb 1 punt menys, cauen a la segona posició.

En la partida, les dues parelles han fet gala del seu poder de pegada. Ha estat un duel de canoners en el qual s’ha imposat la parella que ha tingut un grau més de fiabilitat en les rematades i les restades.

La competició continua este dijous al trinquet Pelayo, on l’equip de Murla de GinerHéctor i Conillet jugarà contra el de Massamagrell, on Carlos de Massalfassar serà baixa. Julio Palau ocuparà el seu lloc per a formar en trio amb Salva i Hilari.

El trio de la Marina té l’opció de situar-se primer en la classificació mentre que els seus rivals jugaran amb l’objectiu d’abandonar les places excloents de la fase final.

ALTRES NOTÍCIES

29 / 10 / 2019 | JAM L'EQUIP CUER ELIMINA A RAFA I RAÚL I ACCEDEIX A SEMIFINALS DE LA COPA 2 DE RASPALL

31 /10 / 2019 | JAM LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA S'OMPLI DE FIGURES DE LA PILOTA