">
Publicat el: 22 / 10 / 2019 a les 19:22 |

La Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València ha encetat la sisena i definitiva jornada de la fase regular este dimarts al trinquet Pelayo on l’equip de Vinalesa de Puchol II i Tomàs II s’ha imposat al d’Almussafes amb De la Vega i Jesús pel resultat de 60-35.

Els dos equips ja estaven classificats per a les semifinals i este desenllaç atorga la primera posició del Grup B a Puchol II i Tomàs II, mentre que De la Vega i Jesús han acabat segons.

Per tant, la formació d’Almussafes jugarà la primera semifinal del divendres 1 de novembre al trinquet de Sueca contra els primers classificats del Grup A mentre que la parella de Vinalesa disputarà la segona semifinal del dissabte 2 de novembre a Pelayo contra els segons del Grup A.

En la partida, Puchol II i Tomàs II han fet de la pegada forta i precisa una arma demolidora que per moments no ha deixat entrar en joc a De la Vega i Jesús. Encara així, els representants d’Almussafes han continuat carregant per a capgirar la situació.

Els equips de Vinalesa i Almussafes sabran contra qui han de jugar les semifinals el pròxim dissabte quan acaben les partides programades a Pelayo i Pedreguer.

Al recinte de València, els ja classificats Marc i Javi (Montserrat) s’enfrontaran a Genovés II i Nacho (Murla), que han de guanyar i esperar a veure què succeeix al trinquet de la Marina on Pere Roc II i Santi (Benidorm) tenen en la seua mà la classificació si no ho impedeix l’equip de Pedreguer-Masymas de Francés i Pere, que s’acomiadarà de la competició en sa casa.

La fase regular conclourà el diumenge de matí al trinquet de Xàbia on l’equip de Massamagrell de Soro III i Raúl s’enfrontarà al de Vila-real de Fageca i Félix.

ALTRES NOTÍCIES

21 / 10 / 2019 | JAM LA COPA ES TRASLLADA ESTE DIMARTS A PELAYO

23 /10 / 2019 | JAM VICENT I MURCIANET GUANYEN EN LA COPA 2 A XIMO I IBIZA