">
Publicat el: 4 / 7 / 2019 a les 19:09 |

El Trofeu Diputació d’Alacant continuarà este divendres al trinquet de Xàbia amb la partida que enfrontarà a Genovés II i Santi contra Giner i Javi. Atenció perquè el duel està programat a la nit, a les 23.00 hores.

El finalista del mà a mà torna a la palestra, ara acompanyat pel ‘llamp’ de Finestrat. Es tracta d’una parella que conjuga tècnica depurada darrere amb rapidesa i pegada davant. Però, per a pegada, la de Giner i Javi. En este segon equip han coindit dos autèntics martells.

En esta fase classificatòria els vencedors de cada partida aconsegueixen un lloc en les semifinals mentre que la quarta plaça serà per al millor dels equips derrotats. De moment, els únics que s’han guanyat el lloc són Pere Roc II i Héctor, que en la jornada inaugural van superar a De la Vega i Tomàs II per 60-30.

També este divendres, però a la vesprada (18.30 hores), continuarà el Trofeu Joves al trinquet de Vila-real. José Salvador i Carlos s’enfrontaran a Salva Palau i Monrabal II en la segona jornada de la lligueta de sis partides. Ambdues parelles debuten en la competició.

ALTRES NOTÍCIES

2 / 7 / 2019 | JAM L'ESTIU OFEREIX UNA AGENDA CARREGADA DE PILOTA VALENCIANA

5 /7 / 2019 | JAM RASPALL DE LUXE A ONTINYENT DE LA MÀ DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA