">
Publicat el: 6 / 7 / 2019 a les 18:59 |

 

Mai es deixa de dir això de què la pilota no deixa de rodar, i no pot estar més encertat. L’estiu no és excusa per a no jugar i disfrutar de la pilota valenciana. El trinquet de Xàbia va acollir el divendres a la nit la segona jornada del Trofeu Diputació d’Alacant, en la modalitat d’escala i corda.  A la Marina es va veure l’enfrontament entre Genovés II i Santi i la parella formada per Giner i Javi. La victòria va ser per als primers per 60-55. Una partida que no va deixar indiferent a ningú.

A més de la categoria dels grans protagonistes, el fet de disputar-la a les 23 hores també va ser un al·licient per a un públic diferent que es va acostar fins al trinquet. I amb un marcador amb iguals a 55, es va oferir als allí presents un duel molt igualat i amb grans intercanvis de pilota. Només un parell de jocs es van avançar els blaus, que es posaren 45-35. Però els contrincants no volien deixar escapar la victòria i van remuntar la situació, col·locant al lluminós el iguals a 45. Finalment, la partida es va resoldre esgotant tots els jocs possibles.

Este resultat classifica als vencedors per a les semifinals, on ja esperen Pere Roc II i Héctor. Tot i la derrota, Giner i Javi tenen moltes possibilitats d’accedir també a la ronda de semis com a millor equip vençut. La següent partida d’este torneig estival que enguany celebra la sisena edició es jugarà el pròxim dissabte 13 al trinquet d’Ondara. A partir de les 18.30 hores començarà el xoc entre Pablo de Sella i Félix contra Francés i Pere. Quatre alacantins que volen accedir de manera directa a la ronda de semifinals.

TROFEU BOLLO
Este dissabte s’ha celebrat la jornada inaugural d’este trofeu de la modalitat de raspall. La primera parada ha sigut a La Llosa de Ranes. Després de la partida de juvenils, ha sigut el torn de les figures del món professional. Marrahí ha format parella amb Roberto per a mesurar forces amb Vercher i Tonet IV. El marcador final de 25-15 ha decantat el duel a favor dels segons.

La pròxima semifinal es disputarà el dimecres al trinquet de Castelló de Rugat. Allí jugaran Ian i Sanchis contra Badenes i Seve (18.30 hores). Els vencedors s’enfrontaran als guanyadors de La Llosa de Ranes, el dimecres 17. La final es jugarà també al trinquet de Castelló de Rugat.

TROFEU FESTA MAJOR SANTÍSSIMA SANG DE DÉNIA
Una altra de les cites destacades d’este cap de setmana carregat de pilota valenciana tindrà lloc a un dels trinquets més emblemàtics dels que encara tenen activitat. Tot i que habitualment a Dénia es juga al trinquet El Rovellet, este diumenge s’obriran les portes de l’antic recinte, situat al castell de la ciutat.

Serà a les 19 hores quan es done l’inici a l’enfrontament entre Pere Roc II i Héctor i la parella formada per De la Vega i Pere. Els primers ja juguen junts el Trofeu Diputació d’Alacant i es coneixen a la perfecció l’un a l’altre. Per altra banda, tenim una combinació de tècnica i força amb la dupla rival.

La partida de demà suposa la primera semifinal d’este torneig curt que continuarà el pròxim dimarts, amb idèntic horari, amb el xoc entre l’equip de Genovés II i Tomàs II contra Marc i Félix. La final tindrà lloc el divendres 12, també a les 19 hores. .

Etiquetes: , , , ,
ALTRES NOTÍCIES

6 / 7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch CARLOS PARRA: “NECESSITAVA PILOTA PER A CURAR, EN PART, LA CICATRIU QUE EM VA CREAR PERDRE ALS MEUS GERMANS”

7 /7 / 2019 | Mari Carmen Montes Benlloch DE LA VEGA I PERE GUANYEN AL TRINQUET DEL CASTELL DE DÉNIA