">
Publicat el: 4 / 11 / 2019 a les 20:36 |

 

Ximo i Ibiza ja esperen en la gran final de la Copa 2 Caixa Popular en la modalitat de raspall. Els representants de Xeraco s’han guanyat el dret de jugar per títol i pels dos llocs que queden per adjudicar en el nou Torneig Mancomunitats després de superar en la primera semifinal a la parella de Villanueva de Castellón de Vicent i Murcianet.

La partida s’ha disputat este dilluns al trinquet de Xeraco, on s’ha vist jugar moltíssim a pilota. Ha sigut una lluita constant i dura, amb Ximo i Ibiza manant sempre en el marcador, però amb Vicent i Murcianet deixant-se l’ànima per a desfer el desavantatge i passar a la final.

La segona semifinal es jugarà este dimecres al trinquet de Guadassuar on l’equip d’Oliva de Salelles II i Marc s’enfrontarà al d’Ontinyent amb Iván i Gabi (17.00 hores).

COPA 2 D’ESCALA I CORDA A MASSAMAGRELL
Pel que fa a la Copa 2 Caixa Popular en la modalitat d’escala i corda, la fase regular conclourà este dimarts al trinquet de Massamagrell amb l’enfrontament entre l’equip de Vila-real de José Salvador i Álvaro i el representatiu de Murla amb Giner, Monrabal II i Pablo Salvador.

Ambdues formacions ja estan classificades per a les semifinals. El trio és segur que passarà com a quart de la taula mentre que la parella té la possibilitat d’acabar en la primera posició. La partida a Massamagrell, per tant, podria ser l’avanç d’una de les semifnals o inclús una final anticipada.

Etiquetes: , ,
ALTRES NOTÍCIES

4 / 11 / 2019 | JAM EL I TORNEIG MANCOMUNITATS AGAFA EL TESTIMONI DE LA COPA DE RASPALL

5 /11 / 2019 | JAM QUEDEN CONFIGURADES LES SEMIFINALS DE LA COPA 2 D'ESCALA I CORDA